Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Υπουργείο Υγείας: Aπόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, για πρόσληψη πρόσθετου επικουρικού ιατρικού προσωπικού στις νοσοκομειακές μονάδες.

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Πρόσληψη πρόσθετου επικουρικού ιατρικού προσωπικού στις νοσοκομειακές μονάδες.
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, εγκρίθηκε η πρόσληψη δεκαέξι (16) επικουρικών ιατρών για την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την επικράτεια.
Οι επικουρικοί ιατροί θα εργαστούν στα νοσοκομεία με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ η πρόσληψή τους έγινε μέσω προβλεπόμενων διαδικασιών.
Έμφαση δίνεται στην στοχευμένη κάλυψη των ελλείψεων στις δομές υγείας, με προτεραιότητα την νησιωτική Ελλάδα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον πρόσφατο διορισμό μόνιμης Γενικής Ιατρού στην Πάτμο αλλά και την πρόσληψη δύο επικουρικών ιατρών στην Πάρο (ορθοπαιδικού και παιδιάτρου).
Με τις αποφάσεις αυτές του Υπουργού Υγείας συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της λειτουργίας των νοσοκομειακών μονάδων και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας, ενώ θα υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος τόσο για νέες θέσεις επικουρικών ιατρών, όσο και για τις θέσεις όπου δεν επεδείχθη ενδιαφέρον.

Δείτε τον πίνακα με τις θέσεις πρόσληψης Επικουρικών Ιατρών: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: