Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΙΔΙΚ: Ανακοίνωση - Ενημέρωση 22-03-2013, (Για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με το e-ΔΑΠΥ και την καταχώρηση αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών).


Αθήνα,22/03/2013
Ανακοίνωση – Ενημέρωση
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τη Δ/νση Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για τα προβλήματα που έχουν προκύψει αναφορικά με την καταχώρηση των παραπεμπτικών που έχουν αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες και που δεν καθίσταται δυνατή από τα περισσότερα διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια η καταχώρηση αυτών των εξετάσεων στο e-ΔΑΠΥ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα είναι προς επιδιόρθωση των τεχνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει και σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε κανονικά τις καταχωρήσεις αυτών των εξετάσεων.
Επίσης θα θέλαμε να σας θυμίσουμε να αποστείλετε, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, με mail στο edapy@eopyy.gov.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και κοινοποίηση στο d7.t1@eopyy.gov.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , τα στοιχεία που σας είχαν ζητηθεί με την ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις 05/12/2012 σχετικά με τον τύπο των αξονικών και μαγνητικών τομογράφων που διαθέτετε, ώστε να μπορέσουν από το τμήμα Πληροφορικής του Οργανισμού να ενημερώσουν σωστά το σύστημα τους.
Επιπλέον, ενημερωθήκαμε ότι έχει δοθεί εντολή στις Περιφερειακές διευθύνσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (πρώην Υ.Π.Α.Δ.), να δεχθούν τα συμπληρωματικά παραστατικά του 10% των μηνών που αφορούν το 2012 για όσες εταιρείες δεν είχαν τιμολογήσει το συνολικό ποσό της απαίτησης αλλά το 90% αυτής, τα οποία οι εταιρείες ήταν υποχρεωμένες να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στις Υ.Π.Α.Δ μέχρι τις 20/01/2013. Οπότε, εάν έχετε να προσκομίσετε στις Υ.Π.Α.Δ. αυτά τα παραστατικά, τώρα θα μπορέσετε να το κάνετε, οι Υ.Π.Α.Δ. να τα δεχτούν πρωτοκολλώντας τα και στη συνέχεια να τα καταχωρίσουν στο σύστημα τους.

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Βουγιούκας                                                       Ιωάννης Καραμηνάς
Ιατρός Ακτινολόγος                                                                 Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: