Παρασκευή 5 Απριλίου 2013


Η κοροϊδία με το νοσοκομείο «ΠΑΤΗΣΙΩΝ» συνεχίζεται, υποστηρίζει η ΕΙΝΑΠ.


Την κυβερνητική αδιαφορία υποδεικνύει ως αιτία για την υπολειτουργία του νοσοκομείου «Πατησίων», η ΕΙΝΑΠ, ζητώντας την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, καθώς και αναβάθμιση των υπηρεσιών του για να συνεχίσει να λειτουργεί στοιχειωδώς το «νοσοκομείο που τόσα χρόνια αποτελεί μικρή απαντοχή για τους κατοίκους της περιοχής».
Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που έκανε χτες Τετάρτη, 3 Απριλίου το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «ΠΑΤΗΣΙΩΝ» με την παρουσία μελών του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, στον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, προέκυψε –σύμφωνα με την ΕΙΝΑΠ-πως το υπουργείο Υγείας δεν έχει την πρόθεση να το λειτουργήσει.
«Είναι τόσο απλό για την κυβέρνηση αύριο το πρωί, κυριολεκτικά, να τοποθετήσει δυο παθολόγους και δυο καρδιολόγους, κομβικές ειδικότητες για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου, και δεν το κάνει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΙΝΑΠ.
«Η έλλειψη αυτών των ειδικοτήτων αποδυναμώνει ή και ακυρώνει τη λειτουργία άλλων ειδικοτήτων π.χ. των χειρουργικών.
Οι κάτοικοι των Πατησίων και των γύρω περιοχών γνωρίζουν ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί και δεν το επισκέπτονται. «Οι κενές κλίνες» που θέλει να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για τα κριτήρια πληρότητας είναι αποτέλεσμα της ίδιας της υποβάθμισης που έχει επιφέρει στο νοσοκομείο».
Να σημειωθεί τέλος πως οι 110 κλίνες γίνονται 88 με το νέο Οργανισμό και με την υποβάθμιση που συντελείται εδώ και ενάμιση χρόνο οδηγείται σε αλλαγή χρήσης ή και κλείσιμο.
Ιατρικός Τύπος - Ιατρικές ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: