Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΣΦ: Ενημέρωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΟΠΑΔ.

Το Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ. σε επικοινωνία με την Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΑΔ ζήτησε ενημέρωση για την διαδικασία της πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του και σας πληροφορούμε για τα εξής:
Η διαδικασία εκκαθάρισης έχει τελειώσει για όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές όλων των ετών και έχουν συνταχθεί οι λίστες των φυσικοθεραπευτών στους οποίους οφείλει ο ΟΠΑΔ. Οι λίστες δεν έχουν αλφαβητική ή γεωγραφική σειρά και θα εκδίδεται ένα συνολικό ένταλμα για όλες τις οφειλές ανεξαρτήτως φακέλου και ημερομηνία κατάθεσης.
Η Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΑΔ θα ζητήσει τηλεφωνικά από τον φυσικοθεραπευτή να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως ενημερότητες, τιμολόγια είσπραξης, και ότι άλλο ενημερώσει. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει για όλη την Αττική μόνο στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΑΔ, Αχαρνών και Ηπείρου 38.
Για τους συναδέλφους της Περιφέρειας ισχύουν όλα τα παραπάνω και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στις κατά τόπους ΥΠΑΔ.
Προσοχή: θα καταθέσετε τα δικαιολογητικά μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας του ΟΠΑΔ μαζί σας προσωπικά. Δεν θα δέχονται δικαιολογητικά χωρίς το σχετικό τηλέφωνο γιατί ενδεχομένως το ένταλμά σας να μην είναι έτοιμο.


ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: