Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Συνεχίζουμε την επίσχεση (ΕΙΝΑΠ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ).


Παρά το τραγελαφικό κατάπτυστο κείμενο-"γνωμοδότηση" του νομικού συμβούλου της 2ης ΥΠΕ, οι ειδικευόμενοι του Τζανείου νοσοκομείου συνεχίζουν την απολύτως νόμιμη επίσχεση εργασίας με πλήρη αποχή από τη λειτουργία του νοσοκομείου μέχρι την πλήρη καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων . 
Η διοίκηση του νοσοκομείου, αποδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για τους ασθενείς, ενώ είχε ειδοποιηθεί εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα για την επίσχεση, δεν πήρε κανένα μέτρο περιφρούρησης της υγείας των ασθενών, δηλώνοντας ότι η εφημερία θα λειτουργήσει κανονικά, παρ' ότι έχει κριθεί επισφαλής από το επιστημονικό συμβούλιο και τους διευθυντές των τμημάτων. σε συνάντηση των ιατρών με το νέο διοικητή την υποδιοικήτρια και τον υποδιοικητή της ΥΠΕ, περιορίστηκαν σε αφηρημένες δηλώσεις ότι σύντομα θα αποπληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου.
Καλούμε τους συναδέλφους από τα άλλα νοσοκομεία σε κινητοποιήσεις με επισχέσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΠ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 3.00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! 
ΕΙΝΑΠ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Πηγή: YGEIANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: