Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση για την καταχώρηση των παλαιών οφειλών πριν την 1/1/2012 στο e-ΔΑΠΥ


"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1/1/2012
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Οργανισμού προς όλους τους παρόχους υγείας για την αποτύπωση όλων των απαιτήσεων πριν της ιδρύσεως του ΕΟΠΥΥ, συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
Από 5/1/2013 θα επαναλειτουργεί η εφαρμογή με τελική καταληκτική ημερομηνία τις 13/1/2013. Επειδή, ο μεγαλύτερος αριθμός καταγεγραμμένων προβλημάτων, που έχουν αποσταλεί στο mail, αφορούν, είτε εγγραφές για τις οποίες οι χρήστες δεν θυμούνται τον κωδικό χρηστή ή/και το συνθηματικό που έχουν δηλώσει, είτε διότι έχουν πραγματοποιήσει οριστικοποίηση της υποβολής χωρίς να έχουν ολοκληρώσει την καταχώρηση όλων των Ταμείων, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
 Κάθε ιατρός ή φαρμακοποιός, που έχει εγγραφεί από την αντίστοιχη επιλογή (Εγγραφή Ιατρών – Φαρμακοποιών), ο οποίος δεν θυμάται τον κωδικό χρήστη ή/και το συνθηματικό του και δεν έχει πραγματοποιήσει καμία καταχώρηση στον λογαριασμό του, έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί εκ νέου (αφορά μόνον όσους έχουν εγγραφεί χωρίς απόδοση κλειδαρίθμου).
Η οριστικοποίηση δεν απαιτείται στο εξής. Οι οριστικοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν αυτόματα στις 13/1/2012 (καταληκτική ημερομηνία υποβολών), για όλες τις μέχρι τότε καταχωρημένες εγγραφές ανά χρήστη.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Αθήνα, 3/1/2013"

Δεν υπάρχουν σχόλια: