Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εξώδικη δήλωση της Υφυπουργού Υγείας κατά του Προέδρου του ΙΣΑ. 

Με εξώδικη δήλωση -διαμαρτυρία απαντά η Υφυπουργός Υγείας κα Φωτεινή Σκοπούλη στην από 02/6/2013 ανακοίνωση του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γεώργιου Πατούλη, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Συλλόγου.
Στη δήλωση αναφέρονται ακριβώς τα εξής:
Οι περιεχόμενοι υβριστικοί και καταφρονητικοί χαρακτηρισμοί, «άσχετοι», «αδιάφοροι και επικίνδυνοι καιροσκόποι», προσβάλλουν απρόκλητα και κατά τρόπο βάναυσο την τιμή και την υπόληψή της, το κύρος και την αξιοπρέπεια της ως ατόμου και ως επιστήμονα, αποδίδοντας σε εκείνη ιδιότητες που κατάφωρα απάδουν προς την ηθική, κοινωνική, επιστημονική και θεσμική υπόσταση και αξία της.
Η Υφυπουργός επισημαίνει ότι ο κ. Πατούλης όχι μόνο χρησιμοποίησε τον ιστότοπο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά ταυτόχρονα κατά τρόπο παράνομο και καταχρηστικό, εκμεταλλευόμενος την έτερη ιδιότητά του ως Δημάρχου Αμαρουσίου, απέστειλε ηλεκτρονικά σε όλο το δίκτυο των μελών της ΚΕΔΕ, την ως άνω υβριστική ανακοίνωση, προφανώς για λόγους πολιτικής προπαγάνδας.
Η κα Σκοπούλη, ζητά από τον κ. Πατούλη όπως εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της εξώδικης ανακαλέσει με έγγραφη ανακοίνωσή του που θα αναρτηθεί και θα διανεμηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και η υβριστική από 02/6/2013 ανακοίνωση, τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης να απέχει στο μέλλον από ανάλογες εκφράσεις, χαρακτηρισμούς και ύβρεις .
Νίνα Κομνηνού, ygeia360.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: