Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Ψηφοφορία των μελών της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για αναστολή παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να καταγράψουμε την γνώμη σας.
Ως γνωστόν, το 2013 δεν εισπράξαμε ούτε ένα ευρώ για τις επισκέψεις, σε μερικές περιπτώσεις οφείλεται ακόμα και ο Δεκέμβριος 2012, ενώ με τις πράξεις και την αποζημίωση τους τα δεδομένα είναι ακόμα χειρότερα.
Το ΔΣ της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι πρέπει πλέον να αναληφθούν πρωτοβουλίες. Η πιθανή προσωρινή αναστολή παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ αποτελεί πλέον ένα ενδεχόμενο, όπου θα εισπράττεται το τίμημα απευθείας από τον ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ και έως την συμπλήρωσης του πλαφόν.
Όμως, το ΔΣ θέτει κάποιες προϋποθέσεις για την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων. Ζητά από τα περίπου 1800 εγγεγραμμένα μέλη του, να καταθέσουν την άποψη τους. Η ψηφοφορία για να θεωρηθεί έγκυρη, θα πρέπει να συμπληρωθεί από το 50% των εγγεγραμμένων μελών, γι’ αυτό ζητούμε από τα μέλη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταθέσουν την άποψη τους. Τα προσωπικά στοιχεία θα κρατηθούν απολύτως απόρρητα, αλλά ζητούμε την συμπλήρωση τους για να αποφύγουμε αλλοίωση του αποτελέσματος με συμμετοχή σε αυτήν μη μελών της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ.
Μπορείτε να καταθέσετε την άποψη σας εδώ:
https://creator.zoho.com/enieopyy/poll/#Form:poll
Όσοι δεν είστε εγγεραμμένα μέλη μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στην Ένωση εδώ:
http://www.eni-eopyy.gr/typo.html
και μετά να ψηφίσετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: