Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ανακοίνωση για τις κατασκηνώσεις του ΤΣΑΥ.

ΚΟΖΑΝΗ 30/5/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Πρόεδρο ΔΕ ΤΣΑΥ
2. Πρόεδρο Ε.Τ.Τ.Α.
3. ΠΙΣ
4. Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Aγαπητοί Συνάδελφοι

Έκλπηξη, απορία και θλίψη δημιούργησε η απόφαση του Δ.Σ Ε.Τ.Α.Α. (απόφαση 288 θέμα 72/29-4-2013) και της Διοικούσας Επιτροπής Υγειονομικών (απόφαση 85/12-4-2013)- ιδίως της τελευταίας- να στερήσει ουσιαστικά τη συμμετοχή των παιδιών μας από τις θερινές κατασκηνώσεις, θέτοντας ως ανώτερο οικογενειακό εισοδηματικό όριο τις 20.000 ευρώ και περιορίζοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων παιδιών σε 1800.
Είναι προφανές, ότι στην κλήρωση που θα ακολουθήσει την μη πλήρωση των εν λόγω θέσεων, θα συμμετάσχουν σχεδόν όλα τα παιδιά μας, δεδομένου ότι σχεδόν κανένας εξ ημών δεν εμφανίζει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω του προαναφερομένου ποσού με αποτέλεσμα των αποκλεισμό πολλών εξ αυτών.
Αφού διέλυσαν ένα παλαι ποτέ εύρωστο κλάδο όπως ήταν ο δικός μας, μετά τα ληστρικά κουρέματα των αποθεματικών μας σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου (απώλειες 820 εκ.) και τις απώλειες των επενδύσεων που έγιναν σε μετοχές (απώλειες 162 εκ.), χωρίς ίχνος στοιχειώδους ντροπής, έρχονται και βάζουν όριο στην χορήγηση κατασκηνωτικού επιδόματος τα 20.000 ευρώ, όταν μόνο από εισφορές παίρνουν 3800 ευρώ ετησίως από τον καθένα μας.
Ως εκ τούτου συντασσόμαστε με τους υπόλοιπους ιατρικούς συλλόγους της χώρας και απαιτούμε την άμεση απόσυρση της προκλητικής για τον υγειονομικό κλάδο απόφασης, καλώντας τον ΠΙΣ να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Βασιλακόπουλος Βασίλειος                              Γαβριηλίδης Αγάπιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: