Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΣΙΠΥ: Ενημερωτικό σημείωμα προς τα μέλη του, σε ό,τι έχει να κάνει με την επισήμανση των προβλημάτων των εργαστηριακών ιατρών.

Αθήνα, 25/02/2013
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλα τα μέλη του Δ.Σ. αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με εσάς. Απλήρωτα ΤΣΑΥ, τηλέφωνα, προμηθευτές των εργαστηρίων μας και άλλα τέτοια προβλήματα που απορρέουν από την μη έγκαιρη αποπληρωμή των οφειλομένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των άλλων ασφαλιστικών οργανισμών που προϋπήρχαν του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αντιλαμβανόμαστε πως είναι να οφείλεις και να μην μπορείς να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου γιατί και εμείς στο ίδιο ακριβώς καζάνι βράζουμε!!! Είναι δε ιδιαίτερα βαρύ και ψυχοφθόρο να δεχόμαστε τις διαμαρτυρίες σας για πράγματα που βιώνουμε καθημερινά και να φορτιζόμαστε με περαιτέρω προβλήματα ενώ προσπαθούμε να τα επισημάνουμε στους αρμόδιους φορείς.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη των Δ.Σ. των Ενώσεων που απαρτίζουν την Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. και η ίδια ΠΟΣΙΠΥ κάνουν ότι μπορούν είτε μέσω αναφορών, είτε κατ’ ιδίαν συναντήσεων με τους καθ’ όλα αρμόδιους για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των εργαστηριακών γιατρών.
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ότι όποιος θέλει να αναφέρει το οποιοδήποτε πρόβλημα του, μπορεί να στέλνει επιστολές είτε διαμαρτυρίας, είτε καταγγελίας, είτε οτιδήποτε άλλο θέλει στους καθ’ όλα αρμόδιους ( Υπουργείο Υγείας – Αριστοτέλους 19, Αθήνα και φαξ 210-5239101 και 210-5231707 και Ε.Ο.Π..Υ.Υ.- Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι και φαξ 210-6871789) και φυσικά και στο δικό μας e-mail ( posipy1@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) να λαβαίνουμε γνώση και να συντονίζουμε το έργο μας.
Μια τέτοια μαζική και συνεχής όχληση και το έργο των συμβουλίων των σωματείων θα βοηθήσει αφού θα δείχνει στους αρμόδιους ότι τα προβλήματα δεν είναι στα μυαλά κάποιον γραφικών που τους τα μεταφέρουν αλλά είναι προβλήματα που απασχολούν μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα και έτσι αντί να προκαλείτε σε εμάς αϋπνία θα την προκαλείτε στους υπαίτιους της συμφοράς που μας έχει βρει.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
Λ. Αναγνώστου                          Ι. Κλεινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: