Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΙΔΙΚ: Ανακοίνωση για πληρωμές ΕΟΠΥΥ και διευκρινίσεις για παραπεμπτικά εξετάσεων.

Αθήνα,20/02/2013
Ανακοίνωση – Ενημέρωση
   Σας ενημερώνουμε όπως μετά τη χθεσινή παρουσία της γραμματέας του Συνδέσμου μας στα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχουμε την εξής πληροφόρηση:
      Α) Σήμερα θα εμφανιστούν τα χρήματα που αφορούν το μήνα Ιούλιο στους λογαριασμούς των διαγνωστικών κέντρων και εργαστηρίων.
      Β) Χθες εκδόθηκε η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για παρακλινικές εξετάσεις μηνός Αυγούστου τα εντάλματα της οποίας θα υπογραφούν αύριο Πέμπτη από τον Πρόεδρο κ. Ελ. Παπαγεωργόπουλο και την Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κα. Φ. Περδίκη, λόγω της σημερινής απεργίας των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων τα χρήματα που αφορούν το μήνα Αύγουστο θα τα δούμε στους λογαριασμούς το αργότερο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Πάντως, θα γίνουν ενέργειες από πλευράς του Συνδέσμου μας για την ταχύτερη αποπληρωμή τους.
      Γ) Όοσν αφορά ηλεκτρονικά παραπεμπτικά στα οποία δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ασφαλισμένου, παρότι είναι καταγεγραμμένα τα λοιπά στοιχεία του ασφαλισμένου (Α.Μ.Κ.Α., Α.Μ.Α., διευθύνσεις, κ.λ.π.), πρέπει να αποστέλλεται πίσω στο γιατρό που το εξέδωσε με τη σύσταση στον παραπέμποντα ιατρό να ενημερώσει με τη σειρά του το Γραφείο Αρωγής της Η.ΔΙ.ΚΑ. στον τηλεφωνικό αριθμό 11131 για να τους δηλώσει το πρόβλημα και να του υποδείξουν τη διαχείριση του περιστατικού. Το πρόβλημα εμφανίζεται σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Βουγιούκας                       Ιωάννης Καραμηνάς
Ιατρός Ακτινολόγος                                 Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: