Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής: " Απάντηση στον κ. Ελευθερίου για τις δηλώσεις του, εκ μέρους των ιατρών ΕΟΠΥΥ".


Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής                                                                                                                                                                         12/2/2013
Πολύγυρος  Μουσείου 3
ΤΚ 63100
Τηλ  Φαξ 2371024844 

ΘΕΜΑ   «Απάντηση  στον κύριο Ελευθερίου για τις δηλώσεις  του εκ μέρους των ιατρών ΕΟΠΥΥ.»

Στην Χαλκιδική  δεν  γνωρίζουμε  τον κύριο Ελευθερίου.  
Όσον αφορά τον  τίτλο «Πρόεδρος  Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ» οι ιατροί του ΕΟΠΥΥ στην Χαλκιδική δεν γνωρίζουν τον εν λόγω κύριο ούτε συμμετείχαν στις διαδικασίες  της αυτοαποκαλούμενης «Ενωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ» άρα δεν εκπροσωπεί  τους ιατρούς στην περιφέρεια μας και απο όσο γνωρίζω και  πολλές άλλες.
Η ενότητα  του ιατρικού κόσμου αποτελεί κύρια προτεραιότητα την στιγμή αυτή  προκειμένου να μην γίνουμε γιατροί  των πέντε ευρώ όπως επιλέγει ο κύριος Ελευθερίου. Κατανοούμε τα επαγγελματικά διλλήματα  αλλά προέχει το γενικό συμφέρον του κλάδου.Οι ιατροί είμαστε  σημαντικοί στην κοινωνία  και έτσι πρέπει να διεκδικούμε αναλογικά  την θέση μας.
Επίσης θεωρούμε παρενόχληση την απασχόληση των προσωπικών μας ηλεκτρονικών διευθύνσεων με ανακοινώσεις του σωματείου του (κλικ εδώ) χωρις να ερωτηθούμε  γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκ του δημοσιεύματος υποψίες   έλλειψης  παιδείας   και σεβασμού από τον  εν λόγω κύριο.
Οι θέσεις μας είναι οι εξής:
Ας μην διαμαρτύρεται για τη επιλογή του, είχε προειδοποιηθεί.
Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΠΙΣ και του Προέδρου που αναδείχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες είτε μας αρέσουν  είτε όχι.
Δεν συντασσόμαστε με υστερικές  τοποθετήσεις  και καιροσκοπικές  φωνές που σε κρίσιμες  ιστορικά εποχές  έχουν αποδειχθεί  προδοτικές.
Δεν θεωρούμε οτι ο κ.Ελευθερίου  εκπροσωπεί τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ στην Χαλκιδική.
Με αγανάκτηση

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής
                                                                 Πυρπασόπουλος Μάριος

Πηγή: YGEIANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: