Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Νοσοκομειακή Επιτροπή Ιατρών Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ": "Δεν καταθέτουμε προγράμματα εφημεριών Ιουνίου 2013".

 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 23/4/13)
ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες
Τρία χρόνια πριν κανείς από μας δεν ήξερε τι σημαίνουν τα αρχικά: ΕΑΠ (Ενιαία Αρχή Πληρωμών), ΥΔΕ (Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου), ΓΛΚ (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους), τις λέξεις Επίτροπος, Πάρεδρος, εντάλματα, προγράμματα «πληρωμής» και τα υπόλοιπα «40 κύματα» από τα οποία πρέπει να περάσουν για να εγκριθούν και να πληρωθούν οι δεδουλευμένοι κόποι μας, οι εφημερίες!!!
Τρία χρόνια πριν οι εφημερίες μας πληρώνονταν στις 27 του μηνός, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τότε λεφτά ΥΠΗΡΧΑΝ! Τώρα απλά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
Τουλάχιστον όχι για τους τεμπέληδες, χαραμοφάηδες, αντιπαραγωγικούς, Νοσοκομειακούς γιατρούς, καθηγητές, δασκάλους και άλλες παρόμοιες «συντεχνίες», που ζουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εξηγήσεις και ενημερώσεις. Όλοι ακούσαμε τον Υπουργό μας να διαβεβαιώνει το Πανελλήνιο ότι οι Νοσοκ. Γιατροί θα πληρωθούν στο ακέραιο όλες τις δεδουλευμένες εφημερίες! Η αλήθεια βρίσκεται στα ΑΤΜ! Από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, ο Νοέμβριος μάλλον θα θεωρηθεί ακούσια συνεισφορά μας στην ενίσχυση της Εθνικής μας Οικονομίας και οι Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, θα πληρωθούν καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο τέλος Ιουνίου. Με το απαραίτητο φυσικά κουτσούρεψα που επισήμως ονομάζεται «πληρωμή τακτικών εφημεριών».Για μεικτές, πρόσθετες, 9% κλπ, αναμένονται «γνωμοδοτήσεις»!
Σαν ελάχιστο μέσο πίεσης, σαν ελάχιστη προσπάθεια προάσπισης της ατομικής, επιστημονικής και επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας, σας καλούμε ΟΛΟΥΣ, να εφαρμόσουμε ΜΑΖΙΚΑ την απόφαση της Γ.Σ και να μην καταθέσουμε προγράμματα Ιουνίου, αν μέχρι 27/5 δεν πληρωθούμε αυτά που μας οφείλουν!
Η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πηγή: ygeianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: