Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση του κ. Κ. Λουράντου προς φαρμακοποιούς, για πληρωμές νέες και παλιές του ΕΟΠΥΥ κ.ά., σύμφωνα με υποσχέσεις του Προέδρου του ΠΦΣ κατά την διάρκεια της συνέλευσής τους.  

".......Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ που μίλησε πρώτος υποσχέθηκε τα εξής:
• Οι πληρωμές ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα ολοκληρωθούν μέχρι 31 Μαρτίου 2013 , διότι άλλως ... η τρόϊκα δεν θα αφήσει να εκταμιευθεί η δόση του Μαρτίου.....
• Την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν στους λογαριασμούς μας 50 εκ ευρώ που αντιπροσωπεύει ένα 20% περίπου του Οκτωβρίου!
• Τα ποσά που χρωστά ο ΕΟΠΥΥ είναι: 70 εκ. για τα χρέη των ταμείων που εισχώρησαν σ’ αυτόν από την 1η Ιανουαρίου του 2012 και τα υπόλοιπα του Οκτωβρίου ( 120 εκ.) τον Νοέμβριο (185 εκ.) και τον Δεκέμβριο (140 εκ.) Σύνολον : 515 εκατομμύρια. Όλα αυτά θα έχουν εξοφληθεί μέχρι 31 Μαρτίου 2013!!! Ειδικά όμως , μέχρι τέλους Φεβρουαρίου θα πληρωθούν ο υπόλοιπος Οκτώβριος και ο Νοέμβριος!!!
• Οι πληρωμές των χρεών του ΕΟΠΥΥ για τα ταμεία ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΝΑΤ κλπ θα γίνουν μέσω διανεμητικών λογαριασμών και όχι όπως έγιναν με τον ΟΠΑΔ.
• Υπεραμύνθηκε της πληρωμής μας από τον ΕΟΠΥΥ με την μορφή των σφηνακίων!!! Έφερε μάλιστα το εξής παράδειγμα: «Χθες μου τηλεφώνησε ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και μου είπε: έχω 50 εκ. ευρώ. Τα θέλεις; Τι να του πω; Οχι διότι δεν τα θέλω με δόσεις; »......"

Απόσπασμα από δημοσίευμα: "Κ. Λουράντος: <<Θα επανέλθουμε....>>", στο FARMAKOIOI

Δεν υπάρχουν σχόλια: